Sluis tot Sluistochten bij Kanovereniging Jason

Datum/Tijd
za 27-08-2022 - zo 28-08-2022
09:00 uur

Locatie
Kanovereniging Jason
Busch 3
1562 HH Krommenie

Categorieën


Kanovereniging Jason uit Krommenie houdt op 27 en 28 augustus de Sluis tot Sluistochten. Dit jaar is een speciale editie omdat de vereniging vijftig jaar bestaat.

Op beide dagen hebben de deelnemers de keuze uit een korte tocht van circa 10 tot 14 km en een lange tocht van circa 20 tot 25 km. Inschrijven kan op beide dagen vanaf 9.00 uur bij KV Jason aan de Busch 3 in Krommenie. Om 9.30 uur vertrekken de deelnemers vanaf het clubgebouw.

Planning routes

Op zaterdag staat een tocht door het Wormer- en Jisperveld op de planning. Op zondag wordt er naar de Zaanse Schans gevaren, waar een molen wordt bezocht. Er worden op beide dagen meerdere sluizen gepasseerd. 

Op zaterdagavond is er een gezamenlijke maaltijd, waarvoor ‘s ochtends kan worden ingeschreven. Tevens is er ’s avonds een mogelijkheid om een SUP-tochtje te maken. 

Het is niet verplicht om lid te zijn van een kanovereniging om deel te nemen, maar kano-ervaring is wel vereist. Begeleiding bij de tochten wordt verzorgd door een flink aantal vrijwilligers van KV Jason. De deelnemers krijgen een routebeschrijving mee. Deelname kost € 5,00 per persoon (voor Jason-leden € 4,00). Ook bestaat de mogelijk tot kamperen.

Meer informatie en aanmelden via www.kvjason.nl. Wie vragen heeft kan ze mailen naar info@kvjason.nl.