Sleep IN: Slow Wave Phase

Datum/Tijd
za 16-04-2022 - zo 17-04-2022
22:00 - 10:00 uur

Locatie
Het HEM
Warmperserij 1
1505 RL Zaandam

Categorieën Geen Categorieën


 Slaap IN: Slow Wave Phase is een overnachting in de enorme expositiehal op de eerste verdieping van het HEM. Tijdens dit bijzondere experiment de deelnemers avond én nacht door onder begeleiding van verschillende instrumentale acts. Het idee van samen slapen in de expositiehal op de eerste verdieping en de fundamentele en auditieve begeleiding geven een nieuwe dimensie aan onze ideeën over slapen.

Het is een vreemde om de intimiteit van onze nachten met veel mensen te delen. Wanneer we tijd besteden met anderen zijn onze hersenen veel actiever en blijven onze zintuigen alerter – zelfs in bewuste staten zoals tijdens het slapen en wanneer we dromen. De muziek en geluiden van de artiesten geven extra prikkelingen tijdens je slaapt. Deze prikkelingen hebben nog meer invloed op hoe je droomt; dromen worden levendiger en het lijkt alsof je meer kunt herinneren.

De avond begint met de openingsvoorstelling van Jessica Ekomane. Tijdens deze set beleef je de zonsondergang en maak je de transitie van avond naar nacht op een speciale manier mee.

Nina, Landelijk Jurylid, Pieter Jansen en geen diensten begeleiden de rust van de nacht. Je wordt wakker tijdens de zonsopgang waarbij de eerste zonnestralen, als bijna een opzichzelf staande tentoonstelling, de fabriekshal demonstratie. De muziek en geluiden van de artiesten geven extra prikkelingen tijdens je slaapt. Deze prikkelingen hebben nog meer invloed op hoe je droomt; dromen worden levendiger en het lijkt alsof je meer kunt herinneren.

Haron Aumaj & Cucina Povera verzorgen in de ochtend samen een optreden waarbij ‘wakker orden’ en ‘het bewustzijn’ een andere betekenis krijgen.

Voor de eerste keer verplaatsen wij dit experiment naar de grootste expo ruimte op de eerste verdieping. Zo kunnen wij meer bedden te plaatsen. 75 comfortabele bedden om precies te zijn.

Boek je ticket hieronder.

Koop je Ticket

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink .