Sinterklaasweekend in Pathé Zaandam

Datum/Tijd
za 02-12-2023 - zo 03-12-2023
00:00 uur

Locatie
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX Zaandam

Categorieën


Pathé Zaandam presenteert op zaterdag 2 en zondag 3 december het sinterklaasweekend.  Met wel drie Sinterklaasfilms belooft het een onvergetelijk jaar te worden voor Sinterklaas! Ga mee op reis met de Club van Sinterklaas in De Club van Sinterklaas film: de Gestrande Stoomboot, zie hoe Sinterklaas en piraten de krachten bundelen in Sint Ahoy! en help pakjesavond te redden in De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond.. Tickets zijn nu te koop via pathe.nl/sinterklaas

Op 2 en 3 december vier je Sinterklaas vlak voor Pakjesavond in extra feestelijke sferen bij Pathé. Je hebt keuze uit maar liefst 3 sinterklaasfilms, kunt rekenen op een warm welkom en nog veel meer leuke verrassingen. Wees er op tijd bij, want tickets zijn nu al te koop

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten. Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

De bekende TikTok-tweeling Quinn en Aaron maakt zijn opwachting in het nieuwste avontuur van de allerleukste Club van Sinterklaas! Met natuurlijk ook al je favoriete pieten zoals Testpiet, Coole Piet, Danspiet, KADO en Pietje Fernando en vol met nieuwe, vrolijke liedjes en dansjes.

Sint Ahoy!

 Terwijl Sinterklaas en zijn vrienden rustig richting Nederland & België varen, wordt de tocht ruw verstoord door Kapitein Bakkeljauw en zijn piratenbemanning. Hierdoor verandert de koers en belandt Sinterklaas op Curaçao waar een magische schat te vinden is. Samen met Kapitein Bakkeljauw, taxichauffeur Ty en zeemeermin Aquaria gaan ze op zoek naar deze schat uit de legende van Kapitein Witbaard, maar er liggen kapers op de kust… Ga mee op een doldwaas magisch Sinterklaas avontuur op het tropische Curaçao!