Sinterklaasfeest Rosmolenwijk

Datum/Tijd
zo 21-11-2021
14:00 - 16:00 uur

Locatie
Sporthal De Struijck
Prof. Struijckenstraat 19
1502 BL Zaandam,

Categorieën


Illustration

Over deze activiteit
Het Sinterklaasfeest, een onderdeel wat niet weg te denken is uit iemands jeugd. Samen met jullie, de buurt en liefdevolle donateurs, willen wij de kinderen nu ook zo een onvergetelijke dag bezorgen. De kinderen verblijden met een bezoek van Sinterklaas en natuurlijk zijn Pieten, spelletjes, pepernoten, wat te drinken en vergeet natuurlijk het cadeautje niet. Het is helaas niet mogelijk zonder jullie hulp, dus doen jullie mee?

Wat gaan we doen?

Op zondag 21 november van 14.00 uur tot 16.00 uur gaan wij de vooraf aangemelde kinderen uit de wijk een onvergetelijke dag bezorgen. Tijdens deze dag zullen Sinterklaas en natuurlijk zijn Pieten een bezoek brengen aan de sporthal. Sinterklaas zal iedereen welkom heten en hij zal een winnaar uitroepen van de tekenwedstrijd. Daarna is er tijd om met de Pieten spelletjes te spelen en als klapper van de dag hebben wij een mooie spannende stormbaan waar de kinderen hun pietenkunsten op kunnen laten zien. En natuurlijk is er voor elk kind een mooie cadeau geregeld door Sinterklaas en ingepakt door zijn niet altijd even handige Pieten.

Op dit moment zijn wij nog bezig de poster te maken voor het evenement met daarop alle informatie, deze zal binnenkort hier worden gepubliceerd. 

Dit feest wordt medemogelijk gemaakt door een inzamelingsactie, waar wij nog steeds uw hulp hard voor nodig hebben. Met een donatie vanaf € 5,- kunt u ons al heel erg helpen de entree van de kinderen laag te houden (€ 2,-). via onderstaande link kunt u doneren: 

www.voorjewijkie.nl//sinterklaasfeest-rosmolenwijk 

Moch u alvast meer informatie willen over het evenement kunt u contact opnemen met de organisatie. 

 

 

 

Kosten toelichting
€ 2,- entree per kind
Leeftijd
Vanaf 5 t/m 12 jaar
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk