Single Camping, dé kampeerkomedie

Datum/Tijd
do 09-05-2019 - vr 10-05-2019
20:15 - 22:20 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, staande mensen

Single Camping is een gloednieuwe muzikale komedie over vijf kersverse singles op een ‘Happy Singles’-camping, gerund door een fanatieke therapeute en een gender-neutrale animatie-clown. Over flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle. Pijnlijk herkenbaar, absurd en vooral hilarisch. Gespeeld door de allerbeste komedie-acteurs van Nederland.

Wat als je net gescheiden bent en je zit opeens een halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Of wat als je ze juist tegen je zin een halve zomer moet missen? Wat als je – met of zonder kinderen – niet alleen kampt met een flink minderwaardigheidscomplex, maar ook met een zwaar verwaarloosd libido? Wat doe je als je een bedroevend lege bankrekening hebt en een hekel aan kamperen, maar er toch even uit moet? Dan ga je naar.. een camping. Speciaal voor singles.

Single Camping is dé kampeerkomedie voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. En voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Voor iedereen dus. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle – dat is voor iedereen een nachtmerrie. Single Camping is pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd, uitvergroot en vooral hilarisch.

Cast: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa

Opening terras mét barbecue!

Op 9 mei om 17.00 uur opent de cast van ‘Single Camping’ het zomerterras van MUZE! We vieren dit 9 en 10 mei met een heerlijke barbecue op de beroemde ‘Green Eggs’, én met lekkere biertjes van HOOP Brouwerij. Bent u er bij? Reserveer snel een tafel want vol = vol!

Publieksreacties

“Wauw wat een hilarische voorstelling! Heel veel gelachen en leuke liedjes. Vooral Elise Schaap is echt heel goed. Echt een aanrader.” – Bezoeker in Drachten
“Ik heb genoten van deze voorstelling in Velsen, een blauwdruk van deze tijd.” – Bezoeker in Velsen
“Wat een heerlijke voorstelling is dit en wat een geweldige cast. Elise Schaap speelt echt fantastisch. Maar ook Ilse en Tjitske zijn super. Ook de nummers zijn mooi! Heerlijke avond gehad en enorm gelachen.” – Bezoeker in Zoetermeer

Reacties van BN’ers

“Heerlijke voorstelling” – Anouk Maas
“Geweldige voorstelling” – Marit van Bohemen
“Het was heerlijk op Camping de Groene Bosnimf (..) zo gelachen met z’n allen!” – Tanja Jess
“Een absolute must see” – Alex Klaasen

https://zaantheater.nl/tickets/single-camping/?evid=1032968449-1499330207