Simone Kleinsma | VERDER

Datum/Tijd
za 05-03-2022
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Musicalster en actrice Simone Kleinsma is terug in het Zaantheater met haar nieuwe en met sterren overladen theatervoorstelling VERDER. Hierin vertelt Simone haar persoonlijk verhaal over haar leven na het overlijden van haar echtgenoot Guus.

De afgelopen jaren heeft Simone moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Simone neemt u mee in haar verhaal waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

NRC ★★★★: ”Theatericoon Simone Kleinsma vertelt in een nieuw soloprogramma over de strijd na het overlijden van haar man. Ze kijkt hoopvol vooruit en pakt haar publiek moeiteloos in.”

TROUW ★★★★: ”Simone Kleinsma laat de hemel even opengaan.”

AD ★★★★★: “Een kunststukje.”

Na eerdere succesvolle shows als Songs From The HeartSimone’s Songbook en Simone! ontwikkelt zij haar nieuwe theatervoorstelling VERDER samen met Ruut Weissman (o.a. Hij Gelooft In Mij) die de regie op zich neemt en schrijver Frank Houtappels (o.a. Gooische vrouwen, Het Schaep met de 5 Pooten).