Sfeervol Kerstconcert in Nicolaaskerk Krommenie

Datum/Tijd
za 17-12-2022
20:15 uur

Locatie
Nicolaaskerk
Kerkplein 1
1561 DA Krommenie

Categorieën


Fanfareorkest Onderling Genoegen en pop- en jazzkoor Go4Singing! uit Krommenie geven dit jaar weer een bijzonder sfeervol kerstconcert. Een gedeelte van de kaartopbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Voedselbank Zaanstreek.

Op zaterdagavond 17 december nemen het orkest en koor de bezoekers ruim een uur lang mee op een muzikale reis. Kerstmelodieën van over de hele wereld worden ten gehore gebracht in de sfeervol ingerichte Nicolaaskerk in Krommenie.

Anders dan voorgaande edities vindt er dit jaar één concert plaats: in de avond om 20:15 uur. Om teleurstellingen aan de deur te voorkomen wordt het vooraf reserveren van kaarten via www.ogkrommenie.nl ten zeerste aangeraden. Dit is vanaf 5 december mogelijk.

Na afloop van het concert wordt gezamenlijk getoast op een fijne kerst, onder het genot van een glas glühwein of kop warme chocolademelk.

De entreeprijs bedraagt €12,-. Donateurs betalen €10,- en jeugd en studenten €8,-. De toegangsprijs is inclusief een glas glühwein of kop warme chocolademelk.

Locatie: Nicolaaskerk, Kerkplein 1, Krommenie

Datum: Zaterdag 17 december 2022

Tijd: 20:15 uur (zaal open om 19:30 uur)
Kaarten dienen vooraf gereserveerd te worden via www.ogkrommenie.nl. Dit kan vanaf 5 december.