Senioren welkom bij Hartenjagers Sport Zaanstreek

Datum/Tijd
ma 09-10-2023
17:15 - 18:45 uur

Locatie
Zaanlands Lyceum
Vincent van Goghweg 42
1506 JD Zaandam

Categorieën


Hartenjagers Sport Zaanstreek biedt senioren (m/v) de gelegenheid om serieus en op een leuke manier aan hun conditie en gezondheid te werken. Met een gevarieerd programma dat gymnastiek en een beetje krachttraining  combineert met sportactiviteiten. Met specifiek aandacht voor zaken als valpreventie en cardiofitness. Uitgangspunt is dat iedereen naar vermogen kan meedoen.

Onze training wordt gegeven door professionele sportbegeleiders en onder toezicht van cardioverpleegkundigen. Dat geeft de deelnemers de zekerheid dat zij op een veilige manier kunnen sporten. 

Veertig jaar ervaring met conditietraining 

Hartenjagers Sport Zaanstreek is veertig jaar actief met het organiseren van een conditietraining voor hartpatiënten en voormalige hartpatiënten.   De daarmee opgedane  kennis en ervaring zijn nu beschikbaar voor alle senioren die gehoor willen geven aan het advies om regelmatig te bewegen.

Wij sporten elke maandagavond in twee groepen

van 17.15-18.00 uur

van 18.00 -18.45 uur

in een van de gymzalen van het Zaanlands Lyceum Vincent van Goghweg 42 in Zaandam.

Wij nodigen u uit om een keer zelf te ervaren hoe leuk het is om bij ons te sporten. Maak gebruik van de mogelijkheid om vrijblijvend een proeftraining te volgen. Een afspraak is zo gemaakt.

Hartenjagers weet wat senioren beweegt