Season Opening Party Het HEM

Datum/Tijd
za 02-04-2022
17:00 - 23:45 uur

Locatie
Het HEM
Warmperserij 1
1505 RL Zaandam

Categorieën


 

 
 
 

Na een korte winterstop openen wij onze deuren weer voor het nieuwe seizoen. Verwacht een grootschalige Chapter tentoonstelling, experimentele muziekprogramma’s, kunst & design, performances en gastronomie

 .Maar, first things first! Om het seizoen echt goed te beginnen nodigen wij jou uit voor de Season Opening Party op 2 April. 
 De combinatie van cutting edge, experimentele (dans)muziek en het industriële karakter van de ruimtes biedt de perfecte setting voor een feest zoals deze. 
 Dans met ons de avond in en ontdek een nieuw stukje licht in het duister met de eclectische set van Lena Willikens. Ga de diepte in met Space Afrika en hun nigmatische live-set. Orpheu the Wizard laat het publiek zoals altijd betoverd achter en Fry Ry & Satoshi Yamamura laten tijdens hun back to back set een hele ‘dynamic range’ aan geluiden horen. 
 Klik op onderstaande link om je kaarten te kopen. We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen bij Het HEM.
 Tickets: €17,50

Onze wekelijkse Dynamic Range listening sessions in Zanini gaan terug naar de zondag. Deze maand hosten wij onder andere Tamafuri Tribe en GuruGuru Brain. Later in april keert de Dynamic Range Music Bar terug naar de kelder voor Jazz Bar – een maandelijks terugkerende avond toegewijd aan de traditie van originele luisterbars. 

Parrish Smith presenteert deze maand zijn programma als onderdeel van onze Close Range programma. In de expo room hosten wij Before Wisdom x OCULUS en de tweede editie van Sleep IN gaat ook plaatsvinden. Choreograaf, visueel artiest en danser Reza Mirabi performt Time Will Tell aan het einde van de maand.