‘Schrijf je gelukkig’ | Schrijfcafé bij FluXus

Datum/Tijd
wo 15-05-2019
10:00 - 12:00 uur

Locatie
FluXus Beeldende Kunst & Digitale media
Klaas Katerstraat 7 b
1501 PL Zaandam

Categorieën


‘De aandacht ligt vooral bij het plezier in schrijven.’ (Foto: FluXus)

 ‘Schrijf je gelukkig’. Volgens FluXus maakt schrijven gelukkig. “Schrijven heeft een rustgevende invloed op het zenuwstelsel. Dus, houd je van schrijven, heb je de wens om te schrijven of ben je gewoon aan een nieuwe uitdaging toe? Kom dan naar het Schrijfcafé bij FluXus in Zaandam. Het nieuwe cursusseizoen biedt een gevarieerd programma waarin je jouw schrijftalent beslist zult ontdekken.” De aftrap is woensdag 16 januari.

Met oprichter en docent Helena Jansz en docent Ellis van Atten gaan deelnemers verschillende takken van schrijven verkennen. Schrijven vanuit de creatieve flow, de literaire kant, zoals werken met perspectief, personages en dialogen, maar ook het persoonlijke verhaal komen aan bod. De aandacht ligt vooral bij het plezier in schrijven. Het schrijfcafé is tevens dé plek om anderen met dezelfde passie te ontmoeten. Het is één keer in de maand. Tijdens de eerste les kopen deelnemers een strippenkaart die het hele jaar geldig is. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar helenajansz@gmail.com.
Het schrijfcafé duurt steeds van 10.00 tot 12.00 uur. In het nieuwe seizoen zijn de data als volgt: woensdag 16 januari (docent Helena Jansz), woensdag 27 februari (docent Helena Jansz), woensdag 27 maart (docent Ellis van Atten), woensdag 24 april (docent Helena Jansz), woensdag 15 mei (docent Ellis van Atten). Het adres is Klaas Katerstraat 7B in Zaandam. Meer informatie is te vinden op www.fluxus.nl.