Schaapscheerdersfeest op Stadsboerderij Darwinpark

Datum/Tijd
zo 21-05-2023
10:00 - 16:00 uur

Locatie
Stadsboerderij
De Weer 31
1504 AH Zaandam

Categorieën


De kapper komt langs bij de kudde op Stadsboerderij Darwinpark.
De kapper komt langs bij de kudde op Stadsboerderij Darwinpark. (Foto: aangeleverd)

Op Stadsboerderij Darwinpark maken we er een geweldig leuke dag van! Er is van alles te doen voor groot en klein. Er komt een uitdagende stormbaan waar je overheen kunt klimmen en klauteren. Je kunt je eigen buttons maken, klompjes schilderen en wollen schaapjes knutselen. Ook kun je leren hoe je een (limonade)koe melkt. Er zijn lekkere ijsjes, suikerspinnen, vers gebakken pannenkoeken én nog veel meer!

Bezoekers kunnen zich natuurlijk ook vermaken op onze natuurspeelplaats of even doorlopen naar het natuurmuseum waar de spannende expositie Rode Oortjes te bewonderen is. Ook deze expositie is leuk voor jong én oud. De speurtocht “Waar is mijn kind” is speciaal ontwikkeld voor de allerjongste bezoekers. Entree voor het museum bedraagt € 4,00 voor kinderen vanaf 3 jaar.

De entree voor het Schaapscheerdersfeest is gratis, maar voor de activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. De activiteiten beginnen om 10.00 uur en stoppen zo rond 16.00 uur. Om 17.00 uur is de boerderij weer gesloten voor het publiek.