Schaakpret Simultaan 150

Datum/Tijd
di 24-10-2023
13:00 - 16:00 uur

Locatie
Topsportcentrum De Koog
Wezelstraat 7
1541 LZ Koog aan de Zaan

Categorieën


Stap in de boeiende wereld van schaakplezier en strategieën tijdens het sensationele evenement Schaakpret Simultaan 150! Dit opwindende schaakfestijn wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met vier prominente Zaanse schaakclubs: ZSC Saende, Het Witte Paard, SC Assendelft en SV Krommenie. En de gastheer voor deze gedenkwaardige dag? Niemand minder dan Schoolschaakmeester Frank.

Waar en Wanneer?
Op 24 oktober, van 13:00 tot 16:00 uur, zal het Topsportcentrum Koog aan de Zaan (Wezelstraat 7) bruisen met de energie van enthousiaste kinderen van 6 tot 17 jaar oud, die klaarstaan om hun schaaktalent te tonen.

Een Historisch Tintje
Dit jaar markeert het 150-jarig jubileum van de schaakbond. Ter ere van deze mijlpaal bundelt de Zaanse schaakgemeenschap haar krachten om een evenement te creëren dat de grootsheid van schaken in Zaanstad weerspiegelt. Met de deelname van maar liefst 150 kinderen zal de Schaakpret Simultaan 150 ongetwijfeld geschiedenis schrijven en levendig bewijs vormen van de opbloeiende schaakcultuur in de regio.

Waarom Deelnemen?
Dit is jouw kans om deel uit te maken van een schaakviering als nooit tevoren! Ervaar de spanning van simultaanschaken, waarbij je het opneemt tegen Schoolschaakmeester Frank en of een clubkampioen van de Zaanse schaakclubs. Laat zien wat je kunt, leer van de besten en ontwikkel je schaakvaardigheden terwijl je geniet van een gezellige en competitieve sfeer.

Voor Beginners en Experts
Of je nu een beginnende schaker bent die zijn eerste zetten zet of een doorgewinterde expert die al vele schaakborden heeft betwist, Schaakpret Simultaan 150 biedt een omgeving waarin iedereen kan floreren. Ontmoet gelijkgestemde vrienden, smeed nieuwe schaakvriendschappen en laat je inspireren om verder te gaan in de schaakwereld.

Gratis Deelname en Onvergetelijke Ervaringen
Het beste van alles? Deelname aan dit unieke evenement is volledig gratis! Grijp deze kans om een buitengewone schaakervaring op te doen en wie weet markeert dit het begin van jouw reis naar schaakgrootheid. Na afloop kun je zelfs overwegen om deel te nemen aan een lokale schaakclub en je passie voor schaken verder te ontwikkelen.

Mis deze unieke gelegenheid niet om deel te nemen aan de Schaakpret Simultaan 150 op 24 oktober van 13:00 tot 16:00 uur. Schrijf je vandaag nog in en wees onderdeel van een schaakevenement dat nog lang in je geheugen gegrift zal blijven. Meld je aan, speel en geniet van schaakpret als nooit tevoren!