Salsa-Latin dansen voor goed doel

Datum/Tijd
zo 09-09-2018
15:45 uur

Locatie
Rock Gym
Perzikkruidweg 2
1508 AW Zaandam

Categorieën


Het goede leven, la buena vida. Het gezelschap van de dansgroep Salsa Buena Vida wil daarvan zo veel mogelijk genieten en probeert tegelijkertijd ook kansarme groepen via goede doelen een beter leven te bezorgen.

Areewan, Cathy, Martijn en Stephen zijn gevorderde latin-dansers die belangeloos les geven in de dansen salsa, bachata, chachacha of merengue. Dit doen zij voor dansliefhebbers die net beginnen of al een jaartje les hebben gehad. Zij organiseren ook regelmatig feestjes en workshops en ook voor een show of groepsoptreden zijn zij ieder jaar wel in.
De lessen starten in september op de zondagmiddag voor de gevorderde dansers. Woensdagavond en zondagmiddag wordt gestart zij met een nieuwe cursus voor beginners. Lessen kosten zijn 10 euro per losse les of 7,50 euro voor een hele cursus. Na aftrek van kosten komt de opbrengst geheel ten goede aan kansarmen.
Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van SalsaBuenaVida en op de website www.latinworld.nl. Kom gezellig meedoen met de groep. Aanmelden kan door het sturen van een facebook-bericht of een email naar areewan@live.nl

Bron: Rodi