GEANNULEERD | Ruben Hoeke & Arjan Vanderlinde │ism Podium de Flux

Datum/Tijd
vr 01-07-2022
20:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Multi-instrumentalist/zanger Arjan Vanderlinde komt samen met Ruben Hoeke naar de Bullekerk om een fantastisch optreden te verzorgen.

De Groningse Arjan Vanderlinde heeft diverse bekroonde albums op zijn naam staan en kan rekenen op support van een van werelds grootse producers Erwin Musper (o.a. Mick Jagger, David Bowie, Van Halen, Chicago, Def Leppard, Anouk). Zijn pop/rock/country-stijl neemt je mee terug naar de jaren tachtig van Crowded House, de jaren zeventig van Crosby Stills, Nash &Young, de jaren zestig van The Beatles en rechtsomkeer naar de huidige tijd van John Mayer en Jason Mraz. De afgelopen jaren heeft VanderLinde vooral optredens verzorgd in het buitenland. Recensenten spreken zich lovend uit over zijn uitgebrachte albums en als kers op de taart kreeg zijn band een recensie in Duitslands grootste magazine ‘Der Spiegel’.

De meerdere malen onderscheiden gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt Ruben onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao, bracht een tiental albums in verschillende stijlen uit en betrad het podium met talloze nationale- en internationale topmuzikanten. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse’ en ‘een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’.

Laat je verrassen door deze roots, ballads, soul, pop & rock ‘North meets West’-combinatie!

Tickets 20 euro (plus 1,50 reserveringskosten)