Roué Verveer | Zo Goed Als Nieuw

Datum/Tijd
wo 02-03-2022
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


*Deze voorstelling is verplaatst van 7 april 2021 naar 2 maart 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Roué Verveer is de cabaretier die nergens problemen in ziet, hier grappen over maakt en daar dan elke zaal plat mee speelt. En dat al jaren! Roué komt ook met zijn negende avondvullende theatervoorstelling naar Zaandam.

‘Zo Goed Als Nieuw’ is zijn negende avondvullende programma, wordt weer op en top Roué. Niks geen gekke dingen, gewoon zoals je hem gewend bent: optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch. Koop je kaarten en zet je schrap voor een zo goed als nieuwe portie vlijmscherpe humor, slimme improvisaties, genadeloze zelfspot en hier en daar een kritische noot.

★★★★★ Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Roué Verveer is de cabaretier die nergens problemen in ziet, hier grappen over maakt en daar dan elke zaal mee plat speelt. En dat al jaren! Aankomend seizoen gaat Roué het theater in met zijn negende avondvullende programma. Zo Goed Als Nieuw is de naam van deze nieuwe cabaretshow, die uiteraard weer bol staat van de grappen. Koop je kaarten en zet je schrap voor vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot! Alvast warmdraaien? Beluister de eerdere shows van Roué op Spotify!

Reacties vorige bezoekers:
 “Wat een geweldige show. Enorm moeten lachen en je gaat met een positief gevoel naar huis. Bedankt Roué!” ~ Karin

 “Zonder meer de beste comedian van Nederland. Van begin tot eind gelachen. Kan niet wachten tot zijn volgende shows!” ~ Jeroen