Rotaryclub De Zaan Zaandijk organiseert golftoernooi voor Het Buitenhuis

Datum/Tijd
zo 04-06-2023
15:00 - 20:00 uur

Locatie
Zaanse Golf Club
Zuiderweg 68
1456 NH Wijdewormer

Categorieën


De Rotaryclub De Zaan Zaandijk organiseert op zondagmiddag 4 juni een golftoernooi. De deelnemers van de golfwedstrijd en de golf clinic brengen door hun deelname een bedrag op dat zal worden geschonken aan respijtboerderij Het Buitenhuis in Wijdewormer. Met deze opbrengst kunnen zij hun tuin verder aankleden en gasten nog meer beleving geven. 
De opbrengst van het golftoernooi gaat naar respijtboerderij Het Buitenhuis in Wijdewormer.
De opbrengst van het golftoernooi gaat naar respijtboerderij Het Buitenhuis in Wijdewormer. (Foto: Rodi Media Archief)

Op zondagmiddag 4 juni van 15.00 tot 20.00 uur stelt De Zaanse Golfclub haar golfpark beschikbaar voor dit golf evenement. Voor de ervaren maar ook de beginnende golfer wordt een 9 holes wedstrijd op basis van de Texas Scramble methode georganiseerd. Ook aan de niet golfers is gedacht. De Zaanse golfclub heeft twee golf professionals vrij gemaakt om een zogenaamde golf clinic te organiseren. Dit betekent dat geïnteresseerden spelenderwijs kunnen kennis maken met de golfsport door zelf eens te ervaren hoe het is om eens een golfclub in handen te hebben.

Deelnemen

De prijs bedraagt € 109,- per deelnemer. Hiervoor krijgt elke deelnemer de golfbelevenis, een drankje voor en tijdens het evenement en een uitgebreide barbecue na afloop. Na aftrek van alle kosten wordt tijdens de barbecue een cheque overhandigd aan Het Buitenhuis. Aanmelden kan per e-mail via golftoernooihetbuitenhuis@gmail.com.

Het Buitenhuis

Het Buitenhuis, gevestigd in Wijdewormer, biedt gasten die thuis mantelzorg behoeven een verblijf in een landelijke omgeving waar het vakantiegevoel heerst en waar professionele zorg op maat wordt geboden. Terwijl de gasten in Het Buitenhuis verblijven en goed worden verzorgd, kunnen de mantelzorgers even op adem komen.