Ronde van Oostzaan

Datum/Tijd
zo 06-08-2023
12:00 uur

Locatie
Oostzaan
-
-

Categorieën


Op zondag 6 augustus wordt weer de Ronde van Oostzaan verreden.
Het programma van het wielerspektakel: 12.00 uur – Mannen Sportklasse, afstand: 50 km; 13.15 uur: Vrouwen Amateurs, Belofte (club), Elite (club), afstand: 50 km; 15.00 uur: Mannen Amateurs, Belofte, Elite, Professional-B, afstand: 80 km.

De huldiging vindt plaats in het bijzijn van Ronde Miss Nienke Veenhoven. Nienke is profwielrenster en vond het erg leuk om de Miss te mogen zijn in haar eigen dorp. 

Het organisatiecomité hoopt lokale, regionale en nationale toppers te begroeten op de startlijst van de diverse wedstrijden. Deze dames en heren gaan 6 augustus strijden om bijgeschreven te worden als winnaar van de Ronde van Oostzaan. 

Ook deze keer doet het comité een beroep op de zeer gewaardeerde bewoners op en rond het parkoers. Op de dag van de Ronde worden het parkoers en de tussenliggende straten immers voor alle rijverkeer afgesloten. Dat geldt vanaf 9.30 uur. De afsluitingen blijven gehandhaafd tot alle wedstrijden zijn beëindigd. 

Meer weten? Kijk op www.rondevanoostzaan.nl of volg het nieuws op Twitter (@RondevOostzaan) of Facebook (www.facebook.com//ronde.vanoostzaan).  Voor vragen, opmerkingen en ideeën: info@rondevanoostzaan.nl .

Bron: Nieuwe Ronde van Oostzaan | Al het nieuws uit Oostzaan (rodi.nl)