Rolf Sanchez | Mi Aventura

Datum/Tijd
do 03-03-2022
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


featured image

Tijdens Rolf Sanchez: Mi Aventura brengt Rolf de Latin vibes naar het theater met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet hij een onvergetelijke show neer vol vlammende passie.

Rolf Sanchez en zijn band Latin Society vormen een authentiek muziek fenomeen. Hij weet het publiek weg te blazen met zijn vocale kunsten en kan iedereen laten dansen alsof ze echte Latin heupen hebben. In Mi Aventura neemt Rolf Sanchez u mee in een rollercoaster vol emotie.

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. In Nederland gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere door zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’ waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters ‘Pa Olvidarte’ voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top 5 en heeft inmiddels 3 keer de Platina status behaald!

In juli 2020 is ‘Más Más Más’ gelanceerd en de hit behaalde de nummer #1 positie in de Nederlandse Top 40. Rolf scoort daarmee de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit in Nederland. Inmiddels heeft zijn single ‘Ven Ven’ goud behaald en bestormt hij, samen met Marco Borsato, de hitlijsten met de laatste single ‘Hef Je Glas’. Verder zal eind dit jaar zijn eerste album verschijnen.

Niemand kan meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch Latin muziek