Robin Hood – Dappere prins van de bossen (vanaf 4 jaar) | Theater Gnaffel

Datum/Tijd
zo 03-04-2022
15:30 - 16:20 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Drie poppenspelers vertellen het verhaal van Robin Hood, maar spelenderwijs belanden ze in een nieuw verhaal. Een verhaal waar goed niet alleen goed is en slecht niet alleen slecht. Deze komische en originele voorstelling speelt met eerlijkheid en goed en kwaad. Een muzikaal poppenspel met drie energieke acteurs en met nieuwe muziek van Herman van Veen.

Iedereen kent het verhaal van Robin Hood: Prins Jan besteelt het land om er zelf rijk van te worden. En onze held Robin steelt van de rijken om de armen te helpen. Robin Hood is eerlijk en goed en Prins Jan bakt er niets van. En Marian? Zij is het mooie meisje. Maar klopt dit verhaal wel? En wat is nou eerlijk? 

Over Theater Gnaffel
Theater Gnaffel maakt poppenvoorstellingen voor kinderen van vier tot en met veertien jaar en hun familie. De voorstellingen vertrekken vanuit de leefwereld van het kind en doen een groot beroep op fantasie, verwondering en verbeelding van kinderen en volwassenen. Volwassenen genieten van de diepere lagen van de voorstellingen, daarom zijn het echte familievoorstellingen.

Een ode aan de buitenbeentjes
Gnaffel wil de verhalen van kwetsbare, imperfecte en soms onopvallende mensen een podium geven. Hun verhalen laten je zien dat iedereen er toe doet. Want als je gezien wordt dan groei je. Een ode aan de kwetsbaarheid, aan alle buitenbeentjes, aan hen die onopgemerkt zijn. Gnaffel moedigt je aan het lef te hebben imperfect te zijn en je kwetsbaarheid te laten zien.