Rob Stoop | Bob Stroop Show

Datum/Tijd
zo 20-02-2022
15:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


De Bob Stroop Show is een interactieve muzikale show die gaat over communicatie en verbinding. Hoe verstaan wij elkaar met noten? Is de beleving van muziek universeel? Wie bepaalt wat een oorwurm is? Wat voor zin heeft onzintaal in onze communicatie? Draagt collectief neuriën bij aan verbinding? Bob Stroop zelf stelt zich open en zoekt daarmee verbinding. Wie ben je, waar ben je trots op, waar ben je bang voor?

In deze interactieve, muzikale show onderzoeken en experimenteren we met het publiek wat deze taal met of zonder woorden ons op kan leveren. Er wordt een raad-de-tune-kwis gespeeld, een TedTalk gelanceerd, een mantra beleefd, een hit gefileerd en nog veel meer. Je wordt hierbij als publiek gekieteld en in de watten gelegd maar ook uit de tent gelokt en opgefokt om mee te doen.

Rob Stoop heeft als pianist/accordeonist een grote staat van dienst. Hij speelde met oa. Orkater, Loes Luca, La Luna, Brigitte Kaandorp, Wende Snijders en Harry Sacksioni. Dit seizoen tourt hij met Gerard Alderliefste & Friends en met Marjolijn van Kooten in de theaters in Nederland.

De Bob Stroop Show beleefde z’n primeur in 2019 op het Jazztival Alkmaar en dat was een overweldigend succes.

Met:
Rob Stoop – presentator, piano en accordeon
Ton Nieuwenhuizen – bas
Mees Siderius –  slagwerk

Meer info op de website www.robstoop.nl

Tickets € 15