Rioja Zomertour langs de Zaan

Datum/Tijd
zo 17-07-2022
14:00 uur

Locatie
Zaanstad
Diverse locaties
Zaanstad

Categorieën


Ook dol op echte Spaanse sferen en natuurlijk de bijbehorende Riojawijn, hapjes en muziek? Ga dan mee op de Rioja Zomertour langs de Zaan! Vijf bekende horecabedrijven langs de rivier organiseren zondag 17 juli voor de derde keer dit geweldige evenement waarbij je je een hele middag in het heerlijke Zuid-Europese land waant.

De deelnemende horecabedrijven zijn wederom De Toog aan de Zaan, Le Cockelon, Het Tolhuys aan de Zaan, EVE Bar Kitchen Club en Borrel Bar BRUIZZ. Bij elke locatie zijn kaarten te koop. Het maakt dus niet uit waar je jouw Rioja Zomertour begint. Je kunt starten vanaf 14.00 uur.

Karin Boon van De Toog: “Bij elke locatie krijg je een glas mooie Rioja, rood of wit en een heerlijk Spaans hapje, waar echt zorg aan is besteed. Overal zijn de hapjes anders. En natuurlijk is er op elke locatie Spaanse livemuziek.” 

Dol op Spanje

Het idee voor het evenement ontstond toen Karin, Marco van BRUIZZ en nog twee ondernemers een avondje bij elkaar zaten. Alle vier zijn dol op Spanje, zo ontstond het thema. En Marco bleek gek van Rioja, dus dat werd de wijn.

“De twee eerdere edities van de Rioja Zomertour trokken twintigers en dertigers, maar ook vijftigers en zestigers, allemaal mensen die dol zijn op Spanje. We hebben heel enthousiaste reacties gekregen. De eerste keer kwamen er al wat mensen in typisch Spaanse kleding. De tweede editie waren het er nog meer. Dat gaf extra sfeer aan het evenement. Ja, we hebben er allemaal veel zin in.”

De kosten bedragen 40 euro per persoon (5x glas Rioja rood of wit plus hapjes). Kaarten zijn bij alle locaties te koop. Start om 14.00 uur.

Bron: Rodi