Rik Hoogendoorn – Donkerblauw Hotel

Datum/Tijd
vr 20-10-2023
19:30 uur

Locatie
BIND ruimte voor creatieviteit
Hembrugterrein, Middenweg 107
1505 RK Zaandam

Categorieën


Rik Hoogendoorn – Donkerblauw Hotel

Rik Hoogendoorn viert hij zijn vijftigjarige jubileum als singersongwriter met het theaterconcert Donkerblauw Hotel. Tijdens het concert staan de nummers van zijn laatst verschenen album Donkerblauw Hotel centraal en praat hij de boel op humorvolle wijze aan elkaar. Bij dit alles wordt hij muzikaal bijgestaan door toetsenist Serge Dusault tevens producent van de plaat en/of multi-instrumentaliste Anke Piersma die haar sporen heeft verdiend in de musicalwereld.

Rik Hoogendoorn kreeg voor zijn vijftiende verjaardag een gitaar en zodra hij kon spelen begon hij liedjes te schrijven. Hoewel hij later vooral bekend is geworden als acteur, in o.a. Sesamstraat en Kees & Co, is hij altijd blijven gitaarspelen, zingen en liedjes maken.

Donkerblauw Hotel ligt als lp in de winkel bij Concerto Amsterdam en Plato Den Haag. Je kunt de lp ook bestellen bij Rik via rhoogen@xs4all.nl Donkerblauw Hotel is tevens verkrijgbaar op alle streamingsdiensten (Spotify, Apple Music etc.). Luister ook eens naar de 4-delige serie Donkerblauw Hotel De Podcast van Eva van Leeuwen waarin Rik vertelt hoe de nummers zijn ontstaan en waar ze volgens hem over gaan.

Info: www.rikhoogendoorn.nl

Boekingen: rhoogen@xs4all.nl