Ricky Risolles, Tante Lien e.a. – Dat heeft zo’n Indo tóg niet nodig

Datum/Tijd
zo 19-11-2023
15:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Nieuwe show van fenomeen Ricky Risolles met Wieteke van Dort

Hilarische Indische cabaret-/muziekshow komt ook naar Zaandam

Waarom gooien Indo’s nooit wat weg, duurt afscheid nemen minimaal 1,5 uur en monden simpele discussies vaak uit tot familieruzies? Als je antwoord wil op deze vragen… kom dan vooral niet naar deze show, want Ricky Risolles is terug! De Indische cabaretier komt op 19 november naar het Zaantheater in Zaandam.

Na een mega succesvolle eerste theatertour “Ya, dat is iets Indisch…” komt Ricky nu met zijn tweede theatershow “Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig…” Met een mix van stand-up comedy, cabaret, theater en muziek neemt hij je opnieuw mee op een on-Indische manier. Snel, gevat, hard en liefdevol. Hij is de Satisfyer die je nooit hoeft op te laden. Ricky Risolles sloopt wederom het beeld dat de Indo alleen maar kan floreren op de achtergrond en, nèt als op een eerste date, gaat hij ook nu weer graag met zijn billen bloot.

Wederom geflankeerd en geflambeerd door Tante Lien (Wieteke van Dort) en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer) vertelt hij aan de hand van waargebeurde verhalen en een hoog grapgehalte, hoe hij de spoken in zijn eigen hoofd te lijf gaat. Nieuw- en laatkomer Peter Warlich sluit dit keer aan als muzikant om de boel compleet te maken. Als een eenheid van super antihelden sparen ze daarbij niemand – noch zichzelf.

Waar zijn vorige show ging over verbinding, gaat zijn nieuwe show over groei en angst. Dus laat vooral je ego thuis bij je verwachting en neem je zelfspot mee, dan ga je gegarandeerd een heerlijke voorstelling tegemoet. En… niet alleen voor Indo’s!

Albert HeijnzaalBestel