Reunited | Dance classics op zijn best!

Datum/Tijd
za 28-09-2019 - zo 29-09-2019
22:00 - 04:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Reunited is zaterdag 28 september voor de tweede keer terug in het Zaantheater met een ’special edition’. En hoe! Met niemand minder dan ROBIN S live on stage.

Denk je terug aan Reunited dan zie je ongetwijfeld de sfeer voor je en hoor je het kenmerkende geluid van Reunited. Daarom deze ’special edition’: weer net als vorig jaar op een zeer bijzondere locatie, namelijk in de foyer en de kleine zaal van het Zaantheater!

Hair 4U is erin geslaagd om ROBIN S naar Reunited ‘special edition’ te halen. Zij gaat een live optreden van ongeveer 40 minuten geven met hits als ’Show Me Love’ en ‘Luv for Luv’. Begint jullie hart al sneller te kloppen? Dat van ons zeker! Hier wil je natuurlijk bij zijn! Deze ’special edition’ wil jij toch niet missen? 

Uiteraard is dit niet het enige optreden op deze Reunited ’special edition’. DJ’s zoals Rob Boskamp, Orlando, Bas en Ayt zullen deze avond tot een bijzonder hoogtepunt brengen. Verder houden wij het nog even spannend voor jullie, want er is nog iets! Komende weken zie je meer hierover, houd dus de social media in de gaten.