René van Meurs | Hunkert

Datum/Tijd
za 20-11-2021
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Als het op de liefde aankomt, heeft cabaretier René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit.

 Trouw (****) “Het is theater als troost in optima forma (…) Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.”

René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert ook deze voorstelling weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, improvisaties en bovenal veel goede grappen op. U kunt op zoek zijn naar de liefde, u kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En u kunt niet anders dan van hem houden.

Over René van Meurs
René van Meurs is lid van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, tourde met drie avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en met zijn vorige voorstelling Ik beloof niks werd hij zelfs genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. Nu pakt hij door, met zijn nieuwe avondvullende voorstelling Hunkert.