Receptie/reünie ter gelegenheid 150-jarige gymvereniging Lycurgus-Hygiëa

Datum/Tijd
zo 18-12-2022
15:00 - 17:00 uur

Locatie
Buurtcentrum De Pelikaan
Kervelstraat 185-A
1562 AJ Krommenie

Categorieën


Samen met oud-(bestuurs)leden, leden van verdienste, ereleden, vrijwilligers, leiding en leden en iedereen die ooit bij gymvereniging Lycurgus-Hygiëa betrokken is geweest, hoopt het bestuur op 18 december het glas te heffen om, te proosten op het einde van dit jubileumjaar en een goede toekomst voor de vereniging.

De receptie/reünie ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan wordt van 15.00 tot 17.00 uur in buurtcentrum De Pelikaan, Kervelstraat 185-A in Krommenie gehouden.

“Ondanks de afgelopen jaren zijn we nog steeds een gezonde vereniging waar gezelligheid en sportiviteit voor iedereen hoog in het vaandel staat. Er is een grote jeugdafdeling die blijft groeien en we zijn trots op onze volwassen afdelingen. Alles bij elkaar hebben we meer dan 800 leden op de ledenlijst staan en als bestuur zullen we blijven proberen om het voor al onze leden mogelijk te maken met plezier te blijven sporten”, aldus het bestuur.

Om goed in te kunnen schatten hoeveel mensen er worden verwacht is ce vraag je aanmelden voor de bijeenkomst op 18 december bij: ledenadministratie@lh-gymnastiek.nl