Ratatouille – Jazz in de Wormerveerse Vermaning

Datum/Tijd
za 03-02-2024
20:15 uur

Locatie
Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
1521 DM Wormerveer

Categorieën


Ratatouille header
 
 
Ratatouille is in 2013 gestart als jeugdorkest van Brass Band Eensgezindheid in Wormer. In 2018 werd de Stichting Opleidingsorkest Ratatouille opgericht met het opstaporkest “Ratjetoe” voor de allerjongsten en jazz-combo ‘Ratajazz’ voor de leden die al wat verder zijn.
Anno 2024 kan Ratatouille kan met Ratajazz en Ratjetoe inmiddels terugkijken op vele leuke concerten en bijzondere initiatieven. Zo werd een eerbetoon gebracht aan de wereldberoemde en unieke “Beschuittoren” van Wormer. Ook is een CD opgenomen waarvan de opbrengst naar Kika is gegaan.
Kortom, Ratatouille is 10 jaar jong. De leden hebben zelf inbreng in het muziekrepertoire en er staan nummers op het repertoire van het begin van de Jazz tot heden met ook ruimte voor pop en funky nummers. Het is tevens gebruikelijk dat er in de nummers ruimte is voor vrije improvisatie, ieder op zijn eigen niveau! Enkele leden van Ratatouille volgen momenteel al een opleiding aan het Sweelinck Conservatorium voor lichte muziek! Een orkest dus waar in de toekomst hopelijk nog vele muzikanten hun opleiding kunnen genieten en de Zaanse (jazz-) muziekscene kan voortzetten.
• Ticketprijs voor volwassenen € 12,50
• Kinderen en scholieren gratis.

Zaal open: 19.30 uur