PUUR DE NIJS | Een ode aan Rob de Nijs

Datum/Tijd
vr 16-06-2023
20:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


PUUR DE NIJS is een splinternieuwe theatershow en brengt een ode aan één van Nederlands grootste artiesten: Rob De Nijs. Tijdens deze prachtige akoestische theatervoorstelling worden zijn mooiste liedjes ten gehore gebracht. Geniet van klassiekers als ‘Malle Babbe’, ‘Zondag’ en ‘Het werd zomer’, maar ook recentere liedjes ontbreken niet zoals ‘Niet voor het laatst’ en ‘Wat als later nu is’.

Indrukwekkende videobeelden versterken de sfeer van de liedjes en nemen u mee op een nostalgische reis vol herinneringen. De teksten van de liedjes brengen u terug naar uw jeugd, naar droevige en vrolijke momenten, precies zoals het leven is.

Zanger Marcel Mulders blikt terug en hoopt zijn publiek te verblijden met hoop, troost, kracht, een lach en een positieve kijk op de toekomst. Hij wordt begeleid door een gitarist, toetsenist, bassist en drummer/percussionist. Marcel, Erik, Wikke, Joris en Stephan zijn ervaren muzikanten die met ‘Puur de Nijs’ de grootsheid laten zien van rasartiest Rob De Nijs, die na een imposante carrière van ruim 60 jaar een enorm scala aan liedjes achterlaat.

Deuren open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Dit is een zitconcert.
Tickets: € 22,50 (+  1,50 servicekosten)