Prentenboekjesfestival (van 2 t/m 6 jaar) – Dieren in de tuin

Datum/Tijd
zo 12-11-2023
13:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Ga mee op avontuur, want tijdens het Prentenboekjesfestival is er van alles te beleven. Een kaartje voor een van de twee voorstellingen geeft toegang tot de speeltuin in de foyer, waar kinderen voor en na de voorstelling naar hartenlust kunnen spelen.

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin!

Coco kan het! (vanaf 2 jaar)
om 14.00 en 16.00 uur
Een muzikale peuterdansvoorstelling over durf en samen sterk staan. Als publiek zit je in een nest.. en dan ben je Coco, een vogeltje! Aan het eind mogen alle kinderen hun eigen vleugels uitslaan, het nest uitvliegen en meedansen. Coco kan het! is gebaseerd op het prentenboek van Loes Riphagen.

Dikkie Dik & Ik (vanaf 2 jaar)
om 13.30 en 15.30 uur
Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? De acteurs brengen met slapstick, video en humor de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen, fantasie en werkelijkheid. De zaal én foyer zijn omgetoverd tot kattenwereld.

ZaantheaterToegang via voorstelling