Prentenboekjesfestival | Op de Boerderij (vanaf 2 jaar)

Datum/Tijd
zo 16-04-2023
13:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Heb jij het in je om een echte boer of boerin te worden? Tijdens het Prentenboekjesfestival is er van alles te beleven in het Zaantheater. Je kunt twee mooie voorstellingen zien en de foyer is omgetoverd tot speeltuin. Als kleine boer of boerin roetsj je van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je groenten uit de moestuin. Een kaartje voor de voorstelling geeft toegang tot de speeltuin, waar je voor en na de voorstelling naar hartenlust kunt spelen.

De voorstellingen die tijdens het Prentenboekjesfestival te zien zijn:

Boer Boris is de baas (vanaf 4 jaar)
Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Boer Boris, zijn machines, de dieren van de boerderij, de natuur en zelfs de vogelverschrikkers komen hierin tot leven. Boris helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie…

Gonnie en Gijsje samen op stap (vanaf 2 jaar)
Ga je samen met Gonnie en Gijsje op zoek naar Gonnie’s knalrode lievelingslaarsjes? Ontdek welke dieren ze allemaal tegenkomen, welke geluiden ze horen en of ze de laarsjes wel terugvinden. Gonnie en Gijsje samen op stap is een muzikaal feestje met liedjes van Ageeth de Haan. Gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea.