Poor Things met High Mimosa

Datum/Tijd
zo 04-02-2024
16:50 uur

Locatie
Filmtheater De Fabriek
Jan Sijbrandsteeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


Speciale voorpremière van de voor 11 (!) Oscars genomineerde Poor Things met vooraf een High Mimosa. Naast een mimosa bestaat het menu uit een selectie lekkernijen, waaronder macarons, boterkoek, kokosmacroon en scones. Er is uiteraard een alcoholvrije mimosa beschikbaar. Inloop High Mimosa tusse 15.30 en 16.00 uur, start film Poor Things om 16.50 uur.

Poor Things vertelt het ongelofelijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Emma Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Bella is leergierig en leeft een beschermd bestaan bij Baxter. Ze mist kennis over de wereld om haar heen, maar heeft een drang er meer over te leren. Daarom gaat Bella er vandoor met Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), een gladde en losbandige advocaat. Ze beleven een wervelend avontuur over de hele wereld. Bevrijd van de vooroordelen van haar tijd, wordt Bella standvastig in haar doel om op te komen voor gelijkheid en bevrijding. De film is geregisseerd door Yorgos Lanthimos en geproduceerd door Emma Stone.

Op dit moment zijn er enkel tickets beschikbaar inclusief de high mimosa. Zodra deze uitverkocht zijn zullen er ook reguliere filmtickets in de verkoop gaan.

Gesproken taal: Engels
Genre: drama, komedie
Speelduur: 141 min
Cast: Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo

https://www.de-fabriek.nl/films/1506-poor+things+met+high+mimosa.html