Politieke avond van D66 Zaanstad over kansengelijkheid

Datum/Tijd
vr 15-09-2023
20:30 - 22:00 uur

Locatie
Het Element
Zilverschoonplein 18
1508 CK Zaandam

Categorieën


Op vrijdag 15 september houdt D66 Zaanstad een politieke avond over kansengelijkheid. Leden en niet-leden zijn van harte welkom.

D66 Zaanstad, Wormerland en Oostzaan zet zich ook dit jaar weer in voor de Landelijke verkiezingen. We trappen in Zaanstad af met een politieke avond over kansengelijkheid. Deze vindt plaats op vrijdagavond 15 september. Een lokale politica, een Tweede Kamerlid en een professional uit de praktijk zullen hun licht laten schijnen op het beleid en de praktijk van het streven naar kansengelijkheid. Heel graag horen we ook input vanuit de zaal.

De avond vindt plaats in het Element, Zilverschoonplein 18, 1508 CK Zaandam. De inloop met koffie en thee is vanaf 19.45 uur, de avond start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

De sprekers zijn:

  1. Merel Kingma, D66 gemeenteraadslid Zaanstad. Zij zal toelichten wat de gemeente kan doen en al doet om kansengelijkheid te vergroten.
  2. Danielle van Diemen, Regisseur sociaal wijkteam in Zaandam-Poelenburg. Zij zal aan de hand van praktijkverhalen vertellen hoe het beleid uitpakt
  3. Hülya Kat, Tweede Kamerlid voor D66, zij zal de toehoorders meenemen in de visie van D66 en de laatste stand van zaken.

Er is ook gelegenheid voor vragen en discussie.

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

De toegang is gratis. Wel vragen we u om zich vooraf aan te melden:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLcgyYk_lQ5tFmT_nnPhXguNW_narBZAGX6HwfWh5qPa0Qng/viewform