Plein Festijn Muziek Festival

Datum/Tijd
zo 21-05-2023
12:00 - 18:00 uur

Locatie
Marktplein
Marktplein
1521 HS Wormerveer

Categorieën


Het OntroerendGoedKoor uit Wormerveer verzorgt, in nauwe samenwerking, met buurtcentrum De Lorzie, zondag 21 mei het jaarlijkse PleinFestijn op Het Marktplein. Het festival begint om 12:00 en wordt om 18:00 uur afgesloten.

Naast een spetterend optreden van het organiserende koor geven Popkoor Soundsation uit Aalsmeer en het Nieuwendammer Shantykoor uit Nieuwendam acte de préséance. De deelname van deze koren staat garant voor een mooie mix van levensliederen, gezelligheid en zal er zeker voor zorgen dat er weer gedanst wordt op het plein. 

Verder verhoogt Doedelzakband The Arthur Troop Pipes and drums uit Alkmaar en

Rock ‘n roll band William and the Handjives uit Nijmegen voor verdere verhoging van de feestvreugde voor en tussen de optredens.

Tijdens het festival worden er loten verkocht voor de tombola waarbij iedereen verzekerd is van een prijs! Voor de kinderen is er gratis schminken en er is ook een Ballonkunstenaar aanwezig die hele leuke figuren maakt, verder is er tegen een kleine vergoeding een Suikerspin verkrijgbaar. Voor minder validen en rolstoelgebruikers is een separate plaats gereserveerd.

De toegang is gratis en op het Marktplein kunnen diverse hapjes (de beroemde zelfgemaakte broodjes bal….) en drankjes worden besteld om de inwendige mens te versterken.

Komt allen!