Pathé Pride Night ‘’ Petit Mal’

Datum/Tijd
wo 05-07-2023
19:30 uur

Locatie
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX Zaandam

Categorieën


Tijdens de Pathé Pride Night in Pathé Zaandam op woensdag 5 juli 2023 om 19:30 uur organiseert Pathé een speciale vertoning van de Spaanstalige dramafilm ‘Petit Mal’. Tickets (12,50 euro) inclusief welkomstdrankje zijn nu te koop via pathe.nl/pridenight.

Petit Mal

Martina, Laia en Anto hebben een triorelatie vol passie, liefde en speelsheid. Hun relatie, vol met barbecues in de achtertuin, meedogenloos geplaag en genoeg honden om de ruimte in te nemen die nog over is in hun dubbele brede kingsize bed, wordt op de proef gesteld wanneer Laia wordt weggeroepen voor een langetermijnproject. Martina en Anto moeten tijdelijk het dynamiek tussen hen twee hervormen. Terwijl ze nadenken over de kracht en flexibiliteit van hun liefde, wordt het publiek uitgenodigd voor een steeds evoluerende romance die ruimte maakt voor jaloezie, eenzaamheid en diepe genegenheid om zonder oordeel naast elkaar te bestaan

De Pathé Pride Night is één van de vele bijzondere evenementen bij Pathé Zaandam. Elke eerste woensdag van de maand verzorgt Pathé de Pride Night. Geniet bij de Pride Night van één van de mooie LHBTIQ+ films. Beleef samen film met de LHBTIQ+ community. Elke maand maken we de nieuwe film bekend en start ook de voorverkoop.