Pathé Pride Night ‘Norwegian Dream’

Datum/Tijd
wo 01-11-2023
19:30 uur

Locatie
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX Zaandam

Categorieën


Tijdens de Pride Night in Pathé Zaandam op woensdag 1 november 2023 om 19:30 uur organiseert Pathé een speciale vertoning van de Noorse dramafilm ‘Norwegian Dream’. Tickets (12,50 euro) inclusief glaasje bubbels zijn nu te koop via pathe.nl/pridenight.

Norwegian Dream

Robert (19), een Poolse immigrant die werkt in een visfabriek in Noorwegen, is gekomen om geld te verdienen om de schulden van zijn moeder af te betalen. Robert realiseert zich dat hij gevoelens heeft voor zijn collega Ivar (19). Uit angst om zijn positie binnen een groep Polen in de fabriek te verliezen, verbergt hij zijn gevoelens, vooral wanneer blijkt dat Ivar aan voguing doet en een aspirant drag queen is.

De Pathé Pride Night is één van de vele bijzondere evenementen bij Pathé Zaandam. Elke eerste woensdag van de maand verzorgt Pathé de Pride Night. Geniet bij de Pride Night van één van de mooie LHBTIQ+ films. Beleef samen film met de LHBTIQ+ community. Elke maand maken we de nieuwe film bekend en start ook de voorverkoop. Voorafgaand aan de film word je ontvangen met een welkomstdrankje.