Pathé Pride Night ‘8 Years’ in Pathé Zaandam

Datum/Tijd
wo 02-08-2023
19:30 uur

Locatie
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX Zaandam

Categorieën


Tijdens de Pride Night in Pathé Zaandam op woensdag 2 augustus 2023 om 19:30 uur organiseert Pathé een speciale vertoning van het romantische drama ‘8 Years’. Tickets (12,50 euro) inclusief welkomstdrankje zijn nu te koop via pathe.nl/pridenight.

8 Years

Hij houdt van hem, hij houdt niet van hem… Hoewel José David beschouwt als de man van zijn dromen, dwingt zijn besluiteloosheid hem om hun relatie na zeven jaar te beëindigen. Maanden later, achtervolgd door herinneringen aan hun verleden, bezoekt het voormalig stel het eiland La Palma waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Ze willen vieren wat hun achtste jubileum zou zijn geweest en zijn van plan om samen nieuwe plaatsen te verkennen in de hoop een vriendschap te smeden uit hun oude liefde. Echter hadden José en David niet gerekend op de gecompliceerde emoties die tussen hen zouden ontwaken tijdens een reis vol raadselachtige personages en sublieme landschappen. Het filmdebuut van JD Alcázar, dat zich afspeelt tegen een prachtig, zonovergoten tropisch paradijs, is sexy, romantisch en bitterzoet.

De Pathé Pride Night is één van de vele bijzondere evenementen bij Pathé Zaandam. Elke eerste woensdag van de maand verzorgt Pathé de Pride Night. Geniet bij de Pride Night van één van de mooie LHBTIQ+ films. Beleef samen film met de LHBTIQ+ community. Elke maand maken we de nieuwe film bekend en start ook de voorverkoop.