Pathé Ladies Night ‘Verliefd op Bali’

Datum/Tijd
wo 31-01-2024
20:00 uur

Locatie
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX Zaandam

Categorieën


Tijdens de Pathé Ladies Night in Pathé Zaandam op woensdag, 31 januari 2024 vanaf 20:00 uur vindt de voorpremière van de romantische komedie Verliefd op Bali plaats. Tickets (15,50 euro) zijn nu te koop via pathe.nl/LadiesNight

 Met een Ladies Night bezorgt Pathé Zaandam vriendinnen een gezellig en onvergetelijk avondje uit. Vriendinnen krijgen niet alleen een heerlijke romantische speelfilm te zien, maar worden bovendien getrakteerd op een gratis glaasje bubbels, een hapje en drankje bij de film, live entertainment, een goodiebag met cadeautjes en kans op spectaculaire prijzen. De vertrouwde Pathé bioscoop is voor één avond omgetoverd in de sfeer van de film.

Verliefd op Bali

De langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker en Soy Kroon. Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes..