Pathé Ladies Night ‘Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn’

Datum/Tijd
wo 08-11-2023
20:00 uur

Locatie
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX Zaandam

Categorieën


Tijdens de Pathé Ladies Night in Pathé Zaandam op woensdag, 8 november 2023 om 20:00 uur vindt de voorpremière van de komische speelfilm Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn plaats. Tickets (15,50 euro) zijn nu te koop via pathe.nl/LadiesNight

Met een Ladies Night bezorgt Pathé Zaandam vriendinnen een gezellig en onvergetelijk avondje uit. Vriendinnen krijgen niet alleen een heerlijke romantische speelfilm te zien, maar worden bovendien getrakteerd op een gratis glaasje bubbels, een hapje en drankje bij de film, live entertainment, een goodiebag met cadeautjes en kans op spectaculaire prijzen. De vertrouwde Pathé bioscoop is voor één avond omgetoverd in de sfeer van de film. Met in november het thema ‘Frans chique’.

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Na het succes van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is er nu een tweede film! Barbara Sloesen kruipt opnieuw in de rol van flapuit Iris die zichzelf steeds in de problemen weet te brengen en Walid Benmbarek speelt haar (nu dan echt!) grote liefde Reza. Naar de personages van Daphne Deckers. Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of … toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.