Pathé Kleuterbios ‘Robocar Poli 2 – Een Reddingsactie in de Woestijn’

Datum/Tijd
zo 03-09-2023
10:30 uur

Locatie
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX Zaandam

Categorieën


Tijdens de Kleuterbios in Pathé Zaandam op zondag, 3 september 2023 om 10:30 uur vindt de voorpremière van de animatiefilm Robocar Poli 2 – Een reddingsactie in de woestijn plaats. Tickets inclusief kidscombo (kind) of koffie/thee en iets lekkers (9,50 euro) zijn nu te koop via pathe.nl/kleuterbios Pathé Kleuterbios – Pathé (pathe.nl)

Met de Kleuterbios bezorgt Pathé Zaandam kinderen van 3 tot 6 jaar een onvergetelijke middag. Ze krijgen niet alleen een leuke film te zien, maar worden bovendien verrast met een lekkere én verantwoorde Kids Combo, die bestaat uit een drankje zonder smaak- en kleurstoffen, popcorn, een doosje rozijntjes en een klein cadeautje. Voor de volwassen begeleiders is er een kopje koffie of thee en ook iets lekkers. Bij Pathé Kleuterbios is er getemperd licht in de zaal en staat het geluid wat zachter. Voor meer informatie: pathe.nl/kids.

Robocar Poli 2 – Een Reddingsactie in de Woestijn

Kinderhelden! Hier is een nieuw verhaal van Robocar POLI, het verhaal van een robot-reddingsteam dat in auto’s kan veranderen. In Sandville, een stad omringd door zand en rotsen, is er een reddingsteam dat de veiligheid en vrede van de woestijn beschermt. Sandy is de sterke en betrouwbare leider; Keaton sleept mobiele basissen mee en levert schuilplaatsen en uitrusting; en Droney houdt toezicht op verkenning en zoekacties met snelle bewegingen en uitstekende zoekvaardigheden! Beleef het spannende verhaal van het reddingsteam in de uitgestrekte woestijn!