Pathé Kleuterbios ‘Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog’

Datum/Tijd
zo 16-07-2023
10:30 uur

Locatie
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX Zaandam

Categorieën


Tijdens de Kleuterbios in Pathé Zaandam op zondag, 16 juli 2023 om 10:30 uur vindt de voorpremière van de muzikale familiefilm Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog plaats. Tickets inclusief kidscombo (kind) of koffie/thee en iets lekkers (9,50 euro) zijn nu te koop via pathe.nl/kleuterbios Pathé Kleuterbios – Pathé (pathe.nl)

Met de Kleuterbios bezorgt Pathé Zaandam kinderen van 3 tot 6 jaar een onvergetelijke middag. Ze krijgen niet alleen een leuke film te zien, maar worden bovendien verrast met een lekkere én verantwoorde Kids Combo, die bestaat uit een drankje zonder smaak- en kleurstoffen, popcorn, een doosje rozijntjes en een klein cadeautje. Voor de volwassen begeleiders is er een kopje koffie of thee en ook iets lekkers. Bij Pathé Kleuterbios is er getemperd licht in de zaal en staat het geluid wat zachter. Voor meer informatie: pathe.nl/kids.

Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog

Ga je mee op vakantie met Juf Roos? In haar tweede bioscoopfilm gaat de populaire juf! – bekend uit de gelijknamige RTL4 serie – samen met haar buurjongen Gijs op zoek naar de kleuren van de regenboog. Uiteraard zit de film opnieuw vol vrolijke, bekende kinderliedjes. Juf Roos en Gijs gaan op vakantie en daar hebben ze superveel zin in. De lunchpakketjes zijn gemaakt, de koffers gepakt … de reis kan beginnen! Maar dan gaat er iets mis. Gijs slaat per ongeluk de rode roos van de jurk van de juf waardoor die haar magie verliest. Een groot probleem want met de bijzondere jurk konden ze overal naartoe reizen en nu gaat dat niet meer. In de kist van Oma Rosalinde vinden Juf Roos en Gijs gelukkig een oplossing. Als ze alle kleuren van de regenboog verzamelen, kunnen ze de jurk weer maken. Het blijkt nog een behoorlijke zoektocht om de juiste kleuren te vinden, maar wel een hele leuke!

Pathé Kleuterbios is één van de vele bijzondere evenementen bij Pathé Zaandam. Pathé zorgt ervoor dat naar de bioscoop gaan een echte beleving is. Dat doen we al 125 jaar. Samen werken we iedere dag aan bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen mét en vóór onze bezoekers. Of het nu een avondje uit is met je partner of prille liefde, een doordeweeks bezoek met vrienden of op zondagochtend met de familie. In de bioscoop vind je ontspanning, inspiratie, ontsnapping en puur plezier. We geven onze bezoekers precies wat ze verwachten. En meer. Het maakt van een gewone dag een dag om te herinneren. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet zijn of haar allereerste bioscoopbezoek? Dat is wat ons binnen Pathé drijft. Samen creëren we bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen.