Passieconcert rondom Erbarme Dich

Datum/Tijd
wo 29-03-2023
11:00 - 12:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Laatste koffieconcert in Bullekerk te Zaandam

Het laatste koffieconcert van dit seizoen alweer! Wilt u zich nog één keer laten raken door ontroerende klanken, dan is dit slotconcert op woensdagochtend 29 maart echt een must!

Want naast het pianospel van Wouter, dat al velen diep heeft geraakt, kunt u ook genieten van de bijzondere stem van countertenor Sytse Buwalda. Deze beroemde zanger reisde de hele wereld over om te zingen in grote zalen. En speciaal voor u komt hij naar Zaandam, zodat u vlakbij huis kunt meegenieten.

Zoals koffieconcertbezoekers weten is er voorafgaand aan het concert de mogelijkheid een bakje koffie te drinken om de ochtend goed te beginnen. En zoals alle andere koffieconcerten is dit concert natuurlijk gratis toegankelijk! Bij de uitgang is er een collecte voor de onkosten.

De musici voeren samen het Erbarme Dich uit. Daarna volgt nog meer Passiemuziek, die ze vanuit hun hart brengen. En zoals altijd vertellen ze graag de verhalen bij hun muziek. Sytse en Wouter sluiten bij het orgel af met het prachtige Bist Du bei mir: neem uw zakdoekjes mee, want u hebt ze vast nodig.

Koffie vanaf 10:30u, het concert start om 11:00u en is gratis toegankelijk voor iedereen (collecte bij de uitgang). Wilt u verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan tijdig!