PADABOOM! (vanaf 4 jaar) | Het Avonturenfeest | Drumdrumdrum (2x)

Datum/Tijd
zo 13-03-2022
14:00 - 16:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Deze voorstelling is onderdeel van Het Avonturenfeest, een gratis toegankelijk festival voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun (groot)ouders. Tussen 13.00 en 17.00 uur wordt het hele gebouw op zijn kop gezet en valt overal in het Zaantheater iets avontuurlijks te beleven. Van dansen, proefjes doen, muziek maken, toneel spelen, knutselen of natuurlijk een voorstelling bezoeken. Alle workshops en activiteiten zijn gratis, voor de voorstellingen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Ga mee op avontuur in het Zaantheater!

Drumdrumdrum doet het weer!!! Als Geluidengrijpers krijgen ze iedereen weer aan het swingen en zetten ze de zaal helemaal op z’n kop!

Ken jij De Geluidengrijpers? Ze grijpen wat ze grijpen kunnen. Klappen waar ze klappen kunnen, stampen waar ze stampen kunnen. Muziek maken! Dat is wat ze kunnen. Of het nou een klein blikje fris is of een papieren zak. Het kakelen van een kip of het bla en van een hond. Alles wat De Geluidengrijpers in handen krijgen stoppen ze in de recyclemachine en toveren ze samen met de kinderen om tot swingende nieuwe liedjes. Want in alles zit muziek! Grijp je kans en doe mee!

Drumdrumdrum, de makers van de succesvolle voorstellingen ‘BOOMWHAKALAA!!’ en ‘BANWAKABOOM’, presenteren met ‘PADABOOM!!!’ opnieuw een swingende en kleurrijke voorstelling.

Lees meer over Het Avonturenfeest.