Overzichtstentoonstelling Samenwerkende Oostzaanse Kunstenaars

Datum/Tijd
wo 18-05-2022 - di 28-06-2022
09:00 - 17:00 uur

Locatie
De KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511 BD Oostzaan

Categorieën


Het is bij de Samenwerkende Oostzaanse Kunstenaars intussen traditie om minstens een keer per jaar een overzichtstentoonstelling te organiseren.

Van 18 mei tot 28 juni hangt in het atrium en op de galerij van de Kunstgreep in Oostzaan het werk van 12 leden van de SOK plus twee gasten.

De expositie is dagelijks te bezoeken tijdens de openingstijden van de Kunstgreep en is wederom zeer gevarieerd waarvan het merendeel nieuw werk. Wat kunt u verwachten?

Glaskunst, Keramiek, Aquarel, Acryl, Mixed media, Viltkunst, Hoeden, Beelden en Grafiek.

Afgelopen jaren heeft geleerd dat het publiek een persoonlijke rondleiding langs de werken kan waarderen. Ook de kunstenaars vinden dit leuk om te doen en bieden dus ook deze keer de gelegenheid en wel op zaterdag 21 mei van 12.00 tot 16.00 uur. U wordt vriendelijk verzocht zich aan te melden op sok.oostzaan@gmail.com zodat de kunstenaars de drukte een beetje kunnen verdelen over de middag. De entree is gratis.

SAVE THE DATE:

Deze expositie wordt afgesloten met een grote atelierroute op zaterdag 25 en zondag 26 juni van 13.00 tot 18.00 uur. Informatie daarover volgt in een later stadium maar noteert u zeker alvast de datum in uw agenda. Het wordt de moeite waard.

De leden van de SOK ontvangen u graag op een van deze gelegenheden.