Opening Jongwijs en bakkerij Lex Brakenhoff  in Westzaan

Datum/Tijd
za 09-07-2022
08:00 uur

Locatie
Jongwijs
J.J. Allanstraat 119-121
1551 AD Westzaan

Categorieën


Jongwijs en bakkerij Lex Brakenhoff openen zaterdag officieel de deuren in Westzaan.  De winkel in Westzaan zal open zijn van donderdag tot en met zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur en op zondag van 08:00 tot 12:00 uur.

Omdat de bakkerij en winkel in Westzaan vele malen kleiner zijn dan die in Assendelft is niet het volledige assortiment uit Assendelft beschikbaar. Wel kunnen klanten alles wat in Assendelft te koop is bestellen en vervolgens in Westzaan gedurende de openingstijden ophalen. De eerste weken wordt de vraag in kaart gebracht om tot een gewild assortiment te komen, laat de bakkerij weten. ‘De hardlopers uit Assendelft (waaronder onze felbegeerde duivekater) nemen we sowieso mee naar Westzaan.’

Jongwijs

Voor Jongwijs duurt de openingsmaand van 9 juli tot 14 augustus, in eerste instantie van donderdag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 22:00 uur. Dan kunnen gasten er terecht voor een lunch, borrel en diner, of een vers kopje. De bedoeling is om later ook de zondag erbij te trekken. Tijdens de openingsmaand bereidt chef Syl in de avonden twee verrassingsdiners: een Jong-diner met ‘verrukkelijke, frisse, vegan smaken’ en een Wijs-diner ‘bomvol tradities en (lokaal) vlees’. Beide voor de openingsprijs van 37,50 euro voor drie gangen, exclusief dranken.