Opening Indoorhal Atletiekvereniging Lycurgus

Datum/Tijd
vr 12-10-2018
17:00 uur

Locatie
AV Lycurgus
Jaap Bootpad 4
1567 DA Assendelft

Categorieën


 Op Sportpark De Omzoom in Assendelft vindt vrijdag 12 oktober de opening van de Indoorhal van Atletiekvereniging Lycurgus plaats. Daarmee wordt een droom voor de vereniging werkelijkheid.

Hierbij wordt het estafettestokje van het bouwteam van de Indoorhal onder leiding van AV Lycurgus-voorzitter Armand Ellsworth overgedragen naar Stichting Atletiek Saendelft-voorzitter Bob de Dood. Deze stichting exploiteert de hal. Het bouwteam heeft een kleine twee jaar gedaan over de bouw van de Indoorhal. Echter, het idee is vele jaren daarvoor geboren.
Al begin 2000 zijn bij de onderhandeling over de verhuizing naar De Omzoom ideeën gedeeld over de wens een Indoorhal aan de nieuwe accommodatie te koppelen. In 2006 heeft AV Lycurgus de wens een Indoorhal te realiseren geconcretiseerd en opgenomen in het Programma van Eisen. Nu is het zover en met dank aan de nodige sponsoren, subsidieverleners en vrijwilligers naast het bouwteam staat de vereniging aan de vooravond van iets moois. Vol trots kijken de voorzitters naar deze prestatie. AV Lycurgus kan met de opening van de Indoorhal verder doorgroeien naar een atletiekvereniging met meer dan 1200 leden. Ook zijn alle collegaverenigingen in de wijde omtrek uitgenodigd mee te profiteren van deze faciliteit. De opening vindt om 17.00 uur plaats.