Open podium in Dorpshuis De Horn

Datum/Tijd
za 11-05-2019
20:30 uur

Locatie
Dorpshuis De Horn
Krommeniedijk 161
1561 KS Krommenie

Categorie├źn


Dorpshuis De Horn bruist zaterdagavond 11 mei van het muzikaal talent. Verschillende muziekstijlen passeren dan de revue.

Ronald Kok speelt op zijn gitaar en zingt gevoelige liedjes. Nobody’s band is een jeugdband die al verschillende keren een optreden in Krommenie en omstreken heeft verzorgd. De band “Jones en Bros” laten het geluid van the Stones door de zaal schallen. Auke en Jindra vormen samen het duo Aura. Zij spelen en zingen Americano muziek. Bij deze muziek is het moeilijk om stil te blijven staan. Het dak gaat er echt af als “De band zonder toekomst” begint te spelen. Zij hebben vorige keer al bewezen dat er een toekomst voor hen bestaat. Dan hebben we nog de “Cobra Coverband”. Zij spelen modern Classics. En laat u verrassen met de band “Noordersluis”.

Locatie: Dorpshuis De Horn, Krommeniedijk 131. Het eerste optreden begint om 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur is de zaal open. De entree is gratis. Kom kijken, luisteren, dansen en genieten op het brede aanbod. Wilt u zelf ook eens het podium betreden? Dan kan dat wellicht een volgende keer. Neem hiervoor contact op met de activiteitencommissie via dorpshuis@krommeniedijk.nl