Open Middag bij de Computervereniging CVOO

Datum/Tijd
zo 26-03-2023
13:00 - 16:00 uur

Locatie
De KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511 BD Oostzaan

Categorieën Geen Categorieën


Op zondag 26 maart 2023 van 13.00 tot 16.00 uur organiseert de Computer Vereniging Oostzaan en Omstreken (CVOO) weer een Open Middag in De KunstGreep, Kerkbuurt 4 in Oostzaan. Thema van deze middag zijn de ontwikkelingen in Domotica, automatiseringsoplossingen voor iedere ruimte in een woning en zelfs voor de tuin. Ton van den Ham zal hierover een presentatie geven.

Ook de CVOO Helpdesk is natuurlijk aanwezig om u te helpen bij vragen of problemen met uw computer, tablet of mobiele telefoon. En tenslotte is er de traditionele loterij met leuke prijzen.

Vanaf 13 tot 16 uur kunt u vrij binnen lopen om kennis te maken met een enthousiaste vereniging.

De CVOO helpt al 35 jaar om alle leden digitaal vaardig te houden. We organiseren lessen Windows 11, maar ook Word en Excel, waarbij de eigen laptops gebruikt kunnen worden. Ook houden we de vinger aan de pols bij de nieuwe ontwikkelingen met lezingen en workshops, denk daarbij aan Chat GPT, zorg-online, voordelig reizen, fraude herkennen. We hebben ook clubjes leden die zich bezig houden met één onderwerp, bijvoorbeeld Video en Foto of Genealogie.
Daarnaast is elk lid verzekerd van hulp bij technische problemen, of het nu een laptop, een tablet of een telefoon betreft.