Open Huis Buurthuis De Kolk

Datum/Tijd
za 27-08-2022
13:00 - 17:00 uur

Locatie
Buurthuis De Kolk
Klamperstraat 1
1502 VP Zaandam

Categorieën


De zomervakantie is bijna ten einde en wij maken ons op voor een nieuw seizoen.
Buurthuis de Kolk heeft een inspirerend programma voor de aankomende maanden samengesteld.
Tijdens het Open Huis op zaterdagmiddag 27 augustus presenteren wij het programma met mini-workshops, een salsa demonstratie en leuke spelletjes. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

Nieuwe (gratis) mini workshops
Bij mooi weer valt er in de tuin van het buurthuis genoeg bij te praten, dit onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee en een taartje van het het taartenbuffet. De taarten zijn door meerdere buurtbewoners gebakken. Tegen een vrijwillige bijdrage kunt u hier van genieten.
Binnen worden er door middel van een doorlopend programma allerlei mini-workshops aangeboden. U kunt hier gratis aan mee doen. Een leuke manier om kennis te maken met de activiteiten van ons buurthuis.
Er is een workshop fotografie, schilderen en keramiek. De kinderen kunnen geschminkt worden, een leuk armbandje maken of knutselen.

Gezellig samen zijn
Het is altijd leuk om elkaar na een heerlijke zomer weer te ontmoeten en de vakantieverhalen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.
Wanneer?
U bent op zaterdag 27 augustus van 13:00 tot 17:00 uur van harte welkom om mee te doen, elkaar te ontmoeten, te genieten en om gezamenlijk het nieuwe seizoen te beginnen.
Ons nieuwe activiteitenprogramma ligt vanaf zaterdag 27 augustus voor u klaar!
Heeft u vragen of een leuke suggestie? Schroom dan niet om ons een e-mail te sturen. Dit kan naar info@buurthuisdekolk.nl
Voor meer info check onze website: www.buurthuisdekolk.nl