Open dag All Massage Opleidingen

Datum/Tijd
za 29-08-2020
11:00 - 14:00 uur

Locatie
Sportmassage Opleiding Allround
Drielse Wetering 50
1509 KP Zaandam

Categorieën


All Massage Opleidingen, Drielse Wetering 50 in Zaandam, houdt zaterdag 29 augustus een open dag. Het cursusaanbod staat centraal. Van 11.00 tot 14.00 uur kan de bezoeker kennismaken met de verschillende soorten massage opleidingen. Van stoelmassage tot cupping en van Thaise tot sportmassage.
“We verzorgen al meer dan 35 jaar betrouwbare opleidingen”, aldus eigenaar Andy van der Hoeven. “Kwaliteit telt altijd is ons motto. Opleiding Sportmassage Allround begon begin 1981 met de cursus sportmassage. Nu bieden we een diversiteit aan opleidingen en cursussen. Van voetreflexmassage tot kinesio taping. Wij spelen daarmee in op de actuele vraag. Momenteel is er vooral vraag naar kortdurende cursussen of workshops en massageopleidingen.”
Kwaliteit bovenaan
“Voorop staat dat onze cursisten een goede basis mee krijgen om zich daarna verder te ontwikkelen. Goed masseren leer je niet zomaar eventjes. Alles staat of valt bij de juiste techniek. Je hoeft dan ook niet sterk te zijn om een goede massage te kunnen geven. Een ander misverstand is dat je met massage alles kunt oplossen. Het lichaam wordt door massage gestimuleerd zichzelf sneller te herstellen of voor te bereiden op een inspanning.”