Open Ateliers + Creatieve Workshops in de Kunstgenieloods!

Datum/Tijd
zo 29-10-2023
14:00 - 17:00 uur

Locatie
Fort aan den Ham
Busch en Dam 13
Uitgeest

Categorieën


Kan een illustratie zijn van 4 mensen en de tekst '1 OPEN ATELIERS WORKSHOPS'
Zondag 29 oktober wordt een dag vol reuring op het terrein van de Kunstgenieloods!
Van 14.00 – 17.00 uur zijn onze ateliers geopend. U bent van harte welkom om de ateliers en het werk van de kunstenaars te bekijken, een workshop te volgen en misschien wel kado ideeen op te doen voor de decembermaand.
Breng ook een bezoek aan onze buren Het Museum Fort aan den Ham. Zij zijn deze dag open van 11.00 – 16.00 uur.
Deelnemende kunstenaars Mirjam Voets, Susan van Ham, Willem Moeselaar, Laura van Dijk, Katrine van Klaveren en Ingrid Roos met ieder hun eigen unieke creatieve wereld. Van grafisch werk, collages en tekeningen tot ruimtelijk werk en design uitgevoerd in diverse technieken. De werken zijn tevens te koop, direct van de kunstenaar!
Belangstelling voor een creatief maakproces in een van de sfeervolle ateliers?
U heeft die dag de keuze uit drie workshops:
Mirjam Voets geeft graag workshops in een ontspannen sfeer, waarin ze de cursisten vanuit hun kwaliteiten stappen laat zetten.
“In de workshop “ Paletmes schilderen met herfstkleuren” werken we vanuit de eigenschappen van de herfstkleuren, inspiratie-afbeeldingen en de acrylverf. Na een kleurenschets gemaakt te hebben, maak je je verbeelding op een 30×40 cm doek”.
Susan van Ham geeft de workshop “Collage maken” die dag. Kom gezellig langs en kijk of er een plekje vrij is aan de tafel. “Heb je zelf een afbeelding of foto die jou aanspreekt of ontroerd. Neem deze gerust mee dan maken we daar een prachtige collage van “. Let wel op er is maar beperkt plek.
In de Studio van Ingrid Roos kun je zittend tussen haar collectie lampen de workshop “Kaarsen beschilderen” volgen. Decoreer een serie kaarsen in je eigen stijl om mee te stylen in je interieur. Sfeervol licht voor de donkere dagen.
Informatie en aanmelden kan via de website van de Kunstgenieloods www.kunstgenieloods.nl / EXPO’s.